Publicēja: PacNelabais | 16.08.2007

Vakardiena bija ražena diena…

Vakardien braucām uz Dubultiem spēlēt futeni. Vispār jau dikti jauki, bet turpmāk es basām kajām vairs nespēlēšu, par iemeslu tam ir cilveku neizpratne par to, ka spēlēts tiek ar basām kājām un tādēļ pa kājām (vismaz kāju prikstiem) sist nedrīkst un kur nu vēl taisīt izklupienus. Nu jā, un viena tāda taisni izstiepta kāja pašā spēles sākumā notraumēja man labās kājas īkšķi… un spēle cauri. Šodien, aiziešama (aizklibošana) līdz darbam man prasīja divreiz vairāk laika nekā parasti.

Nu jā, bet pa ceļam panesās runa par visādiem tur kodēšanas un matemātikas olimpiāžu uzvarētajiem. Pirmkārt, olimpiāde vairāk saistās ar sportu nevis gudrošanos. Otrkārt kāpēc olimpisko spēļu dalībniekus sauc par olimpiešiem a gudrošanās olimpiādes dalībniekus par olimpiades dalībniekiem? Un treškārt neesmu dzirdējis, ka kādu prāta olimpiādes uzvarētāju sauktu par olimpisko čempionu. Vienvārdsakot iesaku to pasākumu kā nebūt pārsaukt, lai nejūk divas dažādas lietas.

Lai neviens nejustos aizvainots, pateikšu, ka skolas laikā pats piedalījos pietiekoši lielā skaitā dažnedažādu olimpiāžu (pat fizikas).


Atbildes

  1. Fublos prasa upurus. Pats ar ne vienu vien reizi esmu šādā veidā notraumēts un pat ir bijuši gadijumi ar daudz asinīm.
    Olimpiādēs gan piedalijies neesmu, laikam nebiju tas spožākais prāts 😛

  2. Kad mēs jurcē spēlājam futbolu – parasti uzvelkam zeķes, lai mazin;atu iesp;eju klibot 🙂

  3. Īsti nestādos priekšā, kādā veidā zeķes būtu paglābušas manu kājas īkšķi no izlaušanas, bet iespējams nākamreiz pamēģināšu uzkapāt ar zeķēm, lai gan es komfortablāk un drošāk jūtos futbola tupelēs.


Komentēt

Kategorijas