Publicēja: PacNelabais | 15.06.2007

Tie mājas neforšie

Tie Ādažu “Mājas” čipsi ar mārrutkiem ir kaut kas pabriesmīgs! Neiesaku! Iespējams tie varētu būt labi kā piedeva pie gaļas ēdieniem svaigā gaisā. 🙂

Bet tie ar krējumu, dilli un pepperiem ir makten forši!


Atbildes

  1. Tie “Mājas” ir domāti tā kā mājās gatavoti, ar vienkāršākām garšvielām? Nekad neesmu mēģinājis.

  2. Nu to es lieliski saprotu, bet ar mārrutkiem pa manam ir biki nošauts garām 😉

  3. Jā, es ar’ vienreiz nopirku, galīgi ne manā gaumē.

  4. Arii uzkjeeros uz forshajiem, bet zini, tas ir sava veida paarbaudiijums notiesaat vinjus 🙂 tas taads latvijas chilli variants, bet tiem kam patiik asie eedieni (tiesa gan uzskatu ka ass maitaa garshu, un noslaape enaturlaao maigo suliigo dabiigo), tad ir ok:)

  5. ha, es arī vakar iegrābos. 🙂
    ‘viņi ēdami tik ar pamatīgu kaudzi krējuma.

  6. Nepatīk man tas iepakojums. Nez kurš mārketinga guru izdomājis, ka dabiskajam jābūt pelēkam un neizteiksmīgam. Tie čipsi pilnīgi nav pamanāmi uz pārējo čipsu fona.

  7. mārutkčipsi ir pavisam ok pie alus un ceptām desām, lai gan tie 2i, diļļu laikam, ir tomēr bikiņ labāki 🙂


Komentēt

Kategorijas