Tie Ādažu “Mājas” čipsi ar mārrutkiem ir kaut kas pabriesmīgs! Neiesaku! Iespējams tie varētu būt labi kā piedeva pie gaļas ēdieniem svaigā gaisā. 🙂
Bet tie ar krējumu, dilli un pepperiem ir makten forši!
Tie Ādažu “Mājas” čipsi ar mārrutkiem ir kaut kas pabriesmīgs! Neiesaku! Iespējams tie varētu būt labi kā piedeva pie gaļas ēdieniem svaigā gaisā. 🙂
Bet tie ar krējumu, dilli un pepperiem ir makten forši!
Publicēts Viskas
Tie “Mājas” ir domāti tā kā mājās gatavoti, ar vienkāršākām garšvielām? Nekad neesmu mēģinājis.
By: Chris on 15.06.2007
at 10:08
Nu to es lieliski saprotu, bet ar mārrutkiem pa manam ir biki nošauts garām 😉
By: PacNelabais on 15.06.2007
at 10:13
Jā, es ar’ vienreiz nopirku, galīgi ne manā gaumē.
By: wannabe on 15.06.2007
at 10:16
Arii uzkjeeros uz forshajiem, bet zini, tas ir sava veida paarbaudiijums notiesaat vinjus 🙂 tas taads latvijas chilli variants, bet tiem kam patiik asie eedieni (tiesa gan uzskatu ka ass maitaa garshu, un noslaape enaturlaao maigo suliigo dabiigo), tad ir ok:)
By: sandis on 15.06.2007
at 10:31
ha, es arī vakar iegrābos. 🙂
‘viņi ēdami tik ar pamatīgu kaudzi krējuma.
By: Atis on 15.06.2007
at 13:18
Nepatīk man tas iepakojums. Nez kurš mārketinga guru izdomājis, ka dabiskajam jābūt pelēkam un neizteiksmīgam. Tie čipsi pilnīgi nav pamanāmi uz pārējo čipsu fona.
By: freyrs on 15.06.2007
at 15:56
mārutkčipsi ir pavisam ok pie alus un ceptām desām, lai gan tie 2i, diļļu laikam, ir tomēr bikiņ labāki 🙂
By: korkijs on 17.06.2007
at 16:16